CATALOG.BG > PRINTADESIGNS
Име: PRINTADESIGNS
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.printadesigns.com/
E-mail: text to image
Отрасъл: Консумативи за ситопечат и тампонен печат
Дейност:

Дизайн и ситопечат върху текстил - тениски, щамповане на шапки, раб.облекло, суитчери, блузи

Ключови думи: печат на тениски, щамповане на шапки, дизайн, суитчери, блузи



Сподели във Facebook


PRINTADESIGNS е изцяло специализирана в дизайн и ситопечат върху текстил-печат на тениски,щамповане на шапки, работно облекло,суитчери,блузи,якета.

Фирмата работи с 4-цветна ситопечатна машина, мастила и консумативи внесени директно от САЩ, които са най-добрите в тази област и ние ежедневно трупаме техния опит.
Принта гарантира за качествотото на печата, който се извършва директно върху дрехата с пластизолни текстилни мастила, щампата
PRINTADESIGNS
се изсушава с печка с инфрачервено излъчване при температура над 100 градуса,което прави невъзможно изпирането й при пране на 30/40 градуса.

Разгледайте моделите,напечатани от нас с щампи на различна тематика-сърфистки,фенски,плетеници.Посетете също и нашите клиенти,които са използвали нашите ситопечатни услуги.

Наши клиенти са: Акватек , Тримата мускетари , Hostel Varna, Sikongroup,Toshiba, Nero, Voodoo и много други.

Посетете
PRINTADESIGNS
новият ни on-line магазин: www.streetzone.net, тук предлагаме още по-голямо разнообразие от щампи.

Цените за печат се определят в зависимост от размера на дизайна, цветността и бройките, като специфичното при ситопечат е,че с увеличаване на бройките, цената на бройка намалява.Фирмата изпълнява директен печат върху шапки,печат на всякакъв вид трикотаж от 1 до 4 отделни цвята,както и пълноцветен растерен печат на снимки,wallpapers и др.
 
Открийте ни в Google+